Skip to the content

Vi klarer det meste inhouse

Resten klares af vores kompetente netværk af samarbejdspartnere, som vi har opbygget igennem de seneste 15 år.
  

Rådgivning

Vi tilbyder kompetent rådgivning på såvel strategisk som operationelt niveau, der er funderet på mere end 15 års viden og erfaringer. 

 

Udvikling

Vi råder over et stærkt udviklingsteam, der håndtere alt fra kompleks back-end til sofistikeret front-end. Uanset om det gælder websites, apps, e-commerce eller specialløsninger. 

  

Online markedsføring

Hele verden står desværre ikke i kø for at besøge jeres nye website. Online markedsføring er ét af indsatsområder, når det handler om at trække trafik til websitet. 

  

Grafik

Selvom vi ikke hylder pixelrytteri, så er grafiske elementer en væsentlig del af websitets udtryk. Vi kan trylle med billeder og levere strømlinet grafik til ethvert behov.

  

Software

Vores løsninger bygger på Umbraco CMS, som er dansk open source CMS med mere end 450.000 installationer. Herudover arbejder vi med software fra Google, Microsoft og mange andre.

  

Tekster

Vi kan hjælpe med at omskrive dine eksisterende tekster, så de fanger den besøgende på websitet. Eller starte fra bunden med nye tekster, der skaber interesse og er læsevenlige. 

  

Egne løsninger

Gennem årene har vi udviklet forskellige softwareløsninger, som har fået deres eget liv. Klik dem ud herunder.

  

Har du en brochure, et produktkatalog eller en anden tryksag, så kan du gøre den levende og læsevenlig online med easyPAPER. Fair priser og minimal binding. Prøv det GRATIS i 7 dage.

www.easypaper.dk

  

Et unikt visualiseringsværktøj, der hjælper brugerne med at forestille sig, hvordan deres hus ser ud med nye vinduer, nyt tag, nye belægningssten eller ny altan.

www.vizmaker.com

  

Piiple er dit digitale visitkort, som du altid har ved hånden via en app på din smartphone. Altid up-to-date og let at dele med alle. 

www.piiple.dk

  

Vi har lanceret en all-in-one marketing løsning til tandklinikker og andre klinikker, der har brug for at tiltrække nye patienter til klinikken og holde fast på de eksisterende.

www.clickon.dk

  

Med easyFORM får du styr på de persondata, som typisk bliver sendt fra en formular på websitet til en eller flere e-mail adresse i virksomheden. 

Har ikke eget website endnu.

  

Lyst til en uforpligtende snak?

Så sæt 1 time af i kalenderen og invitér os på en kop kaffe. Her kan vi drøfte jeres udfordringer og vores umiddelbare løsningsforslag. Helt uforpligtende og gratis for jer.