Skip to the content

Vi kan bygge jeres nye website på 24 timer

Websitet er naturligvis ikke færdigt med indhold, men vi har klaret flere ugers arbejde med designudarbejdelse og programmering på 24 timer.

 

Løsningen er en fleksibel platform baseret på Umbraco CMS, som giver adgang til en række byggeklodser, der går udviklingen af jeres nyt website til en leg. Og har I brug for tilpasninger, så klarer vi også det. 

Ud over en hurtigere proces, så betyder det også, at vi sparer jer for en masse tid, ressourcer og penge, som I sidste ende ikke skaber mere værdi for jeres virksomhed.

I stedet bør I fokusere på 5 indsatsområder, som hver især skaber målbare resultater og sammen vil flytte jeres forretning:

Indhold, der fænger ...

Skriv tekster, der fanger de besøgende og giver dem lyst til at få kontakt med jer. Gør det kort, interessant og vedkommende. 75% af indholdet på jeres nuværende website bliver stort set ikke læst alligevel. 

 

Funktionalitet, der inddrager ...

Tilbyd funktionalitet på websitet, der giver de besøgende lyst til at interagere med jeres produkter eller serviceydelser på en ny og anderledes måde. Vi har udviklet visualiseringsværktøj, produktkonfigurator, beregningsværktøj og meget andet.
 

Trafik, trafik, trafik ...

Besøgende - og den rigtige af slagsen - er helt afgørende for at anstrengelserne med at bygge et nyt website giver pote. Vi måler løbende på både bløde og hårde konverteringer på jeres website, og det kræver de rigtige besøgende. 
  

Det skal hænge sammen ...

Sammenhæng er nøgleordet. Jeres nye website skal hænge sammen med jeres øvrige marketing, hvis det skal skabe målbare resultater. Der er uendelige muligheder at tage fat på - fra e-mail signatur til tryksager. 
  

Kompetent sparring ...

Når vi arbejder med vores kunder, så medbringer vi al vores viden, 15 års erfaringer på den digitale scene og konkrete eksempler fra andre cases. Vi snakker jer ikke efter munden, men tilbyder kvalificeret modspil og kompetent sparring.
  

Lyst til en uforpligtende snak?

Så sæt 1 time af i kalenderen og invitér os på en kop kaffe. Her kan vi drøfte jeres udfordringer og vores umiddelbare løsningsforslag. Helt uforpligtende og gratis for jer.