Skip to the content

DS Stålprofil

Beklædning til byggeri.

 

Når man arbejder sammen med DS Stålprofil A/S, så finder man hurtigt ud af, at det er en virksomhed, som stiller krav. Både til sig selv, men også til løsninger, som virksomheden skal ligge navn til. Derfor kan både kunder og leverandører være sikre på, at når de vælger DS Stålprofil, så bliver der bogstaveligt talt gået til stålet. 

Vi endte med et website, som både formår at vise bredden i produktsortimentet og samtidig brande DS Stålprofil som den toneangivende leverandør i branchen. 

Se om vi er lykkedes på: www.ds-staalprofil.dk.

Relateret indhold

Under forarbejdet til det nye website identificerede vi tre primære områder, som havde målgruppernes interesse: Produktdata, inspiration og tekniske data. For at sikre sammenhæng i websitet har vi helt grundlæggende arbejdet med at relatere de tre områder. 

I praksis betyder det, at falder du over et billede, der viser forskellige produkter, kan du altid klikke dig direkte videre til relevante produktdata. Og herfra kan du nemt finde præcist de tekniske data, som er relevante for produktet. Starter du derimod på produktet, så kan du nemt finde inspirationsbilleder, hvor produktet indgår.