Webbureau med kant og holdning
DIGITAL STRATEGI   VÆRKTØJER   KUNDER   OM WEBBUREAUET   KONTAKT

Glem websitet.
Tænk e-business.

For at udnytte de digitale muligheder på internettet til fulde, skal I rette fokus på at identificere og udnytte jeres e-business muligheder. Det kan vi hjælpe jer med.

 

Vi forstår jeres forretning.

Vi kan skabe værdifulde resultater med jeres tilstedeværelse online, fordi vi starter med at forstå jeres forretning. Helt enkelt. Vi læser, lytter og stiller spørgsmål indtil vi føler os klædt på til at identificere og udnytte jeres e-business muligheder.

Alt for mange virksomheder udvikler deres online løsninger uden et konkret mål for øje. Vi hjælper jer med at opstille konkrete og kvantificerbare mål. Det lyder nemt, men det er faktisk en vanskelig proces. Det er derfor du har brug for os.

HVORDAN KOMMER DU VIDERE?
Hvis du vil vide mere om vores tilgang til at udvikle jeres online univers, så det bliver alle pengene værd, så har vi samlet yderligere information herunder.

VI STARTER MED SLUTNINGEN

Princippet for vores fremgangsmåde er, at vi starter med slutningen – altså de konkrete resultater, som jeres e-business indsats skal skabe for jer. Resultaterne defineres gennem konkrete mål og disse mål guider hele processen – bare baglæns.

Læs mere om fremgangsmåden »
 

For mange af vores kunder handler det om at få fat i nye kunder eller potentielle kundeemner. Med målet ”nye potentielle kundeemner” som overskrift starter vi en baglæns proces, der blandt andet belyser:

» HVEM ER JERES POTENTIELLE KUNDER?
Start med at sætte navn på 3-4 af jeres nuværende kunder, der matcher den kundeprofil, som I gerne vil have flere af.

» HVORDAN SER SÅDAN EN KUNDES TYPISKE SØGEPROCES UD?

Her inddrager vi jeres sælgere eller forhandlere for at blive klogere på, hvordan jeres online løsning kan understøtte søge- og købsprocessen.


» HVORDAN BLIVER JERES VIRKSOMHED FUNDET AF POTENTIELLE KUNDEEMNER?

Selvom Google er en dominerende faktor, så betyder det ikke nødvendigvis, at jeres potentielle kunder finder jer der. Vores egne gør eksempelvis sjældent.


» HAR I NOGLE GODBIDDER ELLER SEKUNDÆRE PRODUKTER?

”10 tips til at behandle sure tæer”. Et banalt eksempel fra virkeligheden på en godbid, der skaffer butikken konkrete kontaktdata at arbejde videre med.


» HVILKE KONKRETE MÅL KAN VI BRYDE MÅLSÆTNINGEN NED I?

Brochurebestilling. Tilmelding til nyhedsbrev. Booking af inspirationsmøde. Book en demonstration. Download white paper. Blot for at nævne nogle få.


» HVORDAN LEDER VI BESØGENDE HEN TIL VORES MÅL?

Vi benytter procesorienteret design, call-to-action og kommunikation, der fokuserer på udbytte og fordele.

Alle virksomheder er specielle og rummer mange muligheder for at konvertere anonyme besøgende til konkrete leads, som I kan arbejde videre med. Er du klar til at skabe målbare resultater med jeres online løsning?  Så book et uforpligtende inspirationsmøde med os.

BOOK MØDE

FAKTA VS. MAVEFORNEMMELSER

Når man udvikler et online univers, så skal der træffes et utal af beslutninger. Mange vælger at basere deres beslutninger på mavefornemmelser og gamle vaner. Konsekvensen er svingende og mangelfulde resultater. Hold fokus på fakta og konkret viden i stedet for.

Læs mere »
 

Kilderne til fakta og konkret viden er mange. De bedste af dem er:

» Spørg kunderne

I stedet for at gisne om kundernes adfærd og behov, så giver en hurtig rundspørge ofte konkrete svar at forholde sig til.


» Inddrag sælgerne

Sælgerne sidder meget ofte med en både brugbar og meget konkret viden om fx kunderne. Inddragelsen skaber også større opbakning til den nye online løsning.


» Spørg Google

Google rummer på mange fronter meget brugbar viden. Både når det handler om konkurrenter og hvad brugerne søger på.


» Skab målbarhed.

Én af de vigtigste forhold ved at lade målene styre opbygningen af jeres online løsning er, at man automatisk får skabt målbarhed på flere områder. Fx. er det vigtigt at vide, hvor brugerne tilmelder sig nyhedsbrevet fra. Er det fra e-mail signaturen? Banneret på forsiden? På messestanden? Eller …


Den konkrete viden om de besøgende og deres adfærd på websitet bliver løbende ajourført og udbygget gennem opsamling og analyse af besøgsdata.

Vil du være klogere på fakta? Så book et møde med os.

BOOK MØDE

TEKNISK PLATFORM - DIT VALG

Vores primære platform er Umbraco CMS, som er et stærkt open source system med danske rødder. Vi har også mulighed for at implementere løsninger i Dynamicweb CMS eller vores eget CMS - easynet CMS.

Bliv klogere på dit valg »
 

Med vores platforme er du sikret et brugervenligt opdateringssystem, som også kan vokse med jeres løsning.

Umbraco CMS:
» Ideelt til specielt større løsninger
» Adgang til en række moduler og funktioner
» Mulighed for at skrive egne specialmoduler
» Stiller lidt større krav til brugerne
» Teknisk opdatering af løsningen foregår efter forbrugt tid

Dynamicweb CMS:
» Ideelt til specielt større løsninger
» Adgang til en række standardmoduler og funktioner
» Mulighed for at vokse i løsningen med flere muligheder
» Opdateringsaftale sikrer adgang til en løbende opdateret udgave

easynet CMS:
» Ideelt til både små og mellemstore websites og webshops
» Meget brugervenligt at arbejde med
» Indbygget opdateringsaftale i forhold til browseropdateringer, ændringer på Google m.v.
» 20 gennemtestede standardmoduler til rådighed
» Mulighed for integreret webshop


Professionel hosting
Uanset dit valg af teknisk platform, så er du sikker på, at din løsninger bliver hosted i et topmoderne og professionelt hostingcenter. Det sikrer jer optimalt drift, hurtig service og optimal oppetid. Vores løsninger er isoleret fra andre løsninger på dedikerede servere, som yderligere er garanti for stabil drift.

Har I allerede et CMS?
Hvis I allerede har et CMS, så kan vi tilbyde en meget fordelagtig løsning ved at skifte til en af vores CMS platforme.
 

BOOK MØDE

   

KONTAKT OS

HVAD KOSTER ET NYT WEBSITE?

Det kommer naturligvis an på kompleksitet og omfang, men vores løsninger starter typisk ved 25.000. Vi giver jeg fuldt overblik over økonomien tidligt i projektet og inden I siger ja til opgaven. Og vi har endnu aldrig overskredet et budget. Få overblik over økonomien.

BOOK MØDE