Webbureau med kant og holdning
DIGITAL STRATEGI   VÆRKTØJER   KUNDER   OM WEBBUREAUET   KONTAKT

FLEGGAARD LEASING

Ikke som de andre - når det gælder leasingløsninger

OVERVÆLDENDE SUCCES

"Vi får for mange henvendelser fra hjemmesiden" - nogenlunde sådan faldt ordene nogle måneder efter vi lancerede et nyt website for Fleggaard Leasing i Padborg.

Vi har trukket Fleggaard Leasing ud i overhalningsbanen med en helt ny identitet, der i meget højere grad afspejler virksomhedens fleksibilitet, ånd og udstråling. Og ét af de vigtigste mål for det nye website var at skabe leads, som sælgerne kunne arbejde videre med.

- Med easynet fandt vi en samarbejdspartner, som i særlig grad formåede at forstå vores forretning, bidrage med kreative ideer og samtidig implementere det hele med succes, fortæller salgs- og marketingchef Gert Rindsbæk fra Fleggaard Leasing A/S.

Features

» Ny grafisk identitet.

» Website, mobil website og kampagne website.

» Dynamicweb CMS

» Visitkort, brevlinie, merchandise m.v.

NY IDENTITET
- NED I MINDSTE DETALJE

Hos Fleggaard Leasing startede vi helt forfra med at nytænke deres identitet og de værdier, som identiteten skal repræsentere.

De synlige resultater er allerede rulle ud på websites, annoncer, dynamiske bannere, visitkort, flag og mange andre steder.

Fælles for det hele er den brading guide, som vi har udarbejdet til Fleggaard Leasing. Den sikrer en gennemført linje i alt, hvad der står Fleggaard Leasing på. Fra farveskale til typografi og logo.