Webbureau med kant og holdning
DIGITAL STRATEGI   VÆRKTØJER   KUNDER   OM WEBBUREAUET   KONTAKT
« Tilbage / 31. oktober 2014

KVALITETSVÆRKTØJ ONLINE

Kamasa Tools i Sverige har siden 1968 produceret kvalitetsværktøj til professionelle mekanikere over hele verden, og Kamasa Tools var de første til at indføre livstidsgaranti som en service over for deres kunder.

Den danske distributør har valgt easynet som webbureau på opgaven med at lancere en webshop, som både er rettet imod de profesionelle brugere, men hvor også gør-det-selv folket har mulighed for at få fingre i det lækre værktøj fra Kamasa Tools.

Webshoppen er nu online, og her har både private forbrugere, erhvervskunder og registrerede forhandlere mulighed for at bestille fra Kamasa Tools store katalog af kvalitetsværktøj.

- Med den nye webshop rammer den danske distributør bredt, idet man lykkes med både at håndtere de private og de professionelle kunder i én og samme løsning, fortæller Claus Rønnow fra webbureauet easynet. De besøgende på siden kan nemt skifte mellem at vise priser inkl. og ekskl. moms. Ligeledes er der mange af produkterne, som kan bestilles i flere varianter, og til det formål har vi lavet en speciel variantvisning, som letter bestillingen betydeligt.

Ud over den specielle variantvisning indeholder løsningen til Kamasa Tools også rabataftaler, import af XML-filer, automatisk oprettelse af logins til erhvervskunder m.v.

Tjek den nye løsning ud på www.kamasa-shop.dk.

 

 

Vil du have mere af samme skuffe?

Hvis du ikke allerede er tilmeldte QUOTE, så gør det her. Så får du viden, indsigt, holdninger, tips og fakta om internettet direkte i din indbakke 4-6 gange om året:


TILMELD MIG