Webbureau med kant og holdning
DIGITAL STRATEGI   VÆRKTØJER   KUNDER   OM WEBBUREAUET   KONTAKT
« Tilbage / 28. september 2015

SPAR 60% PÅ JERES NÆSTE WEBSITE

easynet lancerer nu konceptet easynet TEMPLATE, som en effektiv og særdeles konkurrencedygtig løsning til de fleste websites. Grundtanken i det nye koncept er at bygge et website ved at tilpasse fleksible og gennemprøvede skabeloner frem for at udvikle både design og funktionalitet fra bunden.

Effekten på bundlinjen er åbenlys: En besparelse på typisk 60% i forhold til at lave et unikt design og implementere det i et CMS.

easynet TEMPLATE rummer herudover en række indlysende fordele:

 • TILPASSET JERES IDENTITET
  Vores skabeloner er moderne i udtrykket, og vi sørger for at tilpasse dem til jeres grafiske identitet, så ingen kan se forskel.
   
 • FULD FRIHED
  Med easynet TEMPLATE får I frihed til at bygge hver enkelt side op, som I ønsker det. Ingen begrænsende skabeloner og ufleksible funktioner.
   
 • PRØV FØR I KØBER
  Du kan se alle vores skabeloner i levende live inden I beslutter jer for at købe. På den måde får I fuld gennemsigtighed i forhold til opbygning, funktionalitet og brugervenlighed.
   
 • HURTIGT I LUFTEN
  Med easynet TEMPLATE er I hurtigt i luften med jeres nye website - vi kan have det klar til indhold i løbet af en uge. Resten kan I selv klare eller vi kan hjælpe jer.
   
 • FØDT RESPONSIV
  Alle vores skabeloner er født responsive, så I behøver ikke bekymre jer om, hvorvidt siden vil tilpasse sig til tablets og smartphones. Det gør den bare.

easynet TEMPLATE er baseret på Umbraco CMS open source software, så I er ikke bundet af dyre opdateringsaftaler og kan tage hele løsningen med jer, hvis I ønsker det.

Vil du vide mere om, hvordan easynet TEMPLATE fungerer og hvordan I kommer videre, så kontakt Claus Rønnow på claus@easynet.dk eller ring 2169 7850.

 

 

Vil du have mere af samme skuffe?

Hvis du ikke allerede er tilmeldte QUOTE, så gør det her. Så får du viden, indsigt, holdninger, tips og fakta om internettet direkte i din indbakke 4-6 gange om året:


TILMELD MIG