Webbureau med kant og holdning
DIGITAL STRATEGI   VÆRKTØJER   KUNDER   OM WEBBUREAUET   KONTAKT
« Tilbage / 20. maj 2015

INTEGRERET BOOKINGLØSNING

Hotel Des Nordens er et 4-stjernet hotel, der ligger lige på den anden side af grænsen. Og grænsen har netop været et væsentlige visuelt element i den nye online løsning.

Den første udfordring var at implementere hotellets nye grafiske identitet i et moderne og brugervenligt setup baseret på Umbraco CMS. Den næste udfordring var at håndtere en fuldt integreret bookingløsning med udgangspunkt i hotellets bookingsystem fra tyske PROTEL.

Den danske version af Hotel Des Nordens nye online løsning er nu i luften, og i løbet af kort tid kommer sprogversionerne på tysk og engelsk. Hertil kommer en mindre webshop løsning, hvor hotellets gæster har mulighed for at købe alt fra gavekort til håndklæder.

- Med den nye online løsning skaber hotellet et solidt fundament for at øge antallet af direkte bookinger - uanset om kunden er på udkig efter et ophold eller bare skal have et sted at sove på vejen, fortæller Claus Rønnow fra webbureauet easynet.

Tjek den nye løsning ud på www.hotel-des-nordens.dk.

 

 

Vil du have mere af samme skuffe?

Hvis du ikke allerede er tilmeldte QUOTE, så gør det her. Så får du viden, indsigt, holdninger, tips og fakta om internettet direkte i din indbakke 4-6 gange om året:


TILMELD MIG