Webbureau med kant og holdning
DIGITAL STRATEGI   VÆRKTØJER   KUNDER   OM WEBBUREAUET   KONTAKT
« Tilbage / 20. august 2014

GAMMELT PARTNERSKAB RUSTER IKKE

Advokatfirmaet Ladegaard, Rasmussen & partnere i Horsens er byens største advokatfirma med 35 medarbejdere. Firmaet var blandt vores første kunder tilbage i 1999, da easynet så dagens lys. Dengang havde de et andet navn og blev siden fusioneret med et andet advokatfirma i Horsens.

Derfor er det med lidt ekstra stolthed, at vi netop har lanceret deres nye website, som giver dem et mere moderne udtryk og samtidig markerer, at den "nye" generation af advokater har taget over. Advokat Ladegaard og advokat Rasmussen er gået på pension, og nu har partnerne taget over.

Websitet sætter i stor stil fokus på advokaterne, da det er den personlige relation, der er fundamentet for advokaternes virke. Derfor gør det nye website meget ud af præsentere og fortælle om advokaterne på flere områder.

Det mobile indtog har også ramt advokatfirmaet i Horsens, som samtidig har lanceret et mobilwebsite, der indeholder udvalgte informationer fra selve websitet. Løsningen er skruet intelligent sammen, så mobilwebsitet ikke kræver separat vedligeholdelse. Når oplysningerne på websitet bliver opdateret, så bliver mobilwebsitet det også.

Vi ser frem til samarbejdet med Ladegaard, Rasmussen & partnere de næste 15 år.

Besøg selv websitet på www.lrp.dk - fra computer eller mobil. Du bestemmer.

 

 

Vil du have mere af samme skuffe?

Hvis du ikke allerede er tilmeldte QUOTE, så gør det her. Så får du viden, indsigt, holdninger, tips og fakta om internettet direkte i din indbakke 4-6 gange om året:


TILMELD MIG