Webbureau med kant og holdning
DIGITAL STRATEGI   VÆRKTØJER   KUNDER   OM WEBBUREAUET   KONTAKT

CMS - legende let opdatering. Naturligvis.

Vi er et af de få webbureauer med vores eget CMS, som har været platform for de fleste af vores løsninger siden 1999. Mere end 250 kunder benytter idag easynet CMS som platform for deres website, webshop eller mobilløsning.

 

At vælge rigtigt.

Overordnet set handler valget af CMS om at vælge et kommercielt system (som fx. easynet CMS) eller et open source system (som fx. Umbraco CMS). Det handler også om at vælge et system, som løsningen kan vokse i. Og så handler det om at vælge et system, som kan følge med udviklingen - både hos Google, på browserfronten og den tekniske udvikling generelt. Vi har samlet lidt input til jeres overvejelser herunder.

UMBRACO CMS

Vores primære CMS platform er det dansk udviklede UMBRACO CMS, som er fundament for mere end 110.000 kørende webløsninger over hele verden. UMBRACO CMS er et open source system.

Læs mere om fordelene ved Umbraco CMS »
 

» Ideelt til både små webløsninger og helt store portalløsninger
» Adgang til mange standardmoduler
» Mulighed for at skrive specialmoduler
» Brugervenligt
» Baseret på Microsoft .NET-teknologien

EASYNET CMS

Ved at anvende vores eget system har vi 100 procent kontrol med udviklingen af platformen og kan derfor også sikre en både driftssikker løsning og en løsning, hvor der ikke kommer ubehagelige økonomiske overraskelser senere.

Læs mere om fordelene ved easynet CMS »
 

» Ideelt til både små og mellemstore websites og webshops
» Meget brugervenligt at arbejde med
» Søgemaskinevenligt CMS
» 20 standardmoduler til ethvert formål
» Mulighed for integreret webshopløsning (B2C og B2B)

PROFESSIONEL HOSTING

Begge vores platforme bliver hosted i et topmoderne, professionelt og certificeret hostingcenter, der sikrer jer optimal drift, service og oppetid. Vores løsninger er isoleret fra andre løsninger på dedikerede servere, som er yderligere garanti for stabil drift.

HAR DU ALLEREDE ET CMS?

Hvis I allerede har et CMS, så kan vi tilbyde en meget fordelagtig løsning ved at skifte til en af vores CMS-løsninger.
 

BOOK MØDE

   

KONTAKT OS

HVAD KOSTER DET?

I dag er brugervenligt software til både websites og webshops en selvfølge. Og investeringen i software fylder stadig mindre i det samlede budget. Derfor tilbyder vi også vores software platforme til meget fordelagtige priser. Kontakt og hør nærmere - også hvis du bare gerne vil skifte til det vi påstår, er Danmarks mest brugervenlige CMS.