Webbureau med kant og holdning
DIGITAL STRATEGI   VÆRKTØJER   KUNDER   OM WEBBUREAUET   KONTAKT

Kom i lommen på både nye og gamle kunder.

Mobil website. Responsivt design. Eller mobil applikation. Vi udvikler mobile løsninger, der opfylder brugernes behov og udnytter mobilteknologien optimalt.

 

Tallene taler for sig selv.

Egentligt burde det være nok at kaste et blik rundt omkring os. Alle steder er vi i nærkontakt med vores mobile ledsagere. Og udviklingen buldrer afsted. Lige nu anvender 55% af danskerne mellem 16-74 år deres mobiltelefon til internetsurfing. Og blandt de 16-34 årige er det 80%. Det handler derfor ikke om, hvorvidt I skal i lommen på jeres nye og gamle kunder, men hvordan.

FÅ OVERBLIK OVER DE MOBILE MULIGHEDER.
På trods af de vilde vækstrater, så er vores tilgang (som altid) med en sund skepsis. I skal ikke gå mobil bare fordi tallene siger det. Vi starter med at måle en måned på jeres nuværende website for at få et indblik i netop jeres brugere. Herunder har vi samlet lidt input til jeres mobile overvejelser.

MOBILWEBSITE ELLER RESPONSIVT DESIGN?

Vi arbejder med to forskellige former for mobilvenlige løsninger, som dog begge har det til fælles, at brugeren tilgår dem via mobiltelefonens browser. Vores system aflæser automatisk, når en bruger kommer på besøg fra en mobiltelefon, og sender dem derefter direkte videre til den mobilvenlige løsning.

Bliv klogere på forskelle og fordele »
 

Mobilwebsitet er, hos os, kendetegnet ved:
» Selv løsningen er et selvstændigt område, som kan opdateres uafhængigt at selve website.
» Skabelonen og layoutet er fra starten målrettet de mobile browsere.
» Det er muligt at koble områder fra websitet ind på mobilwebsitet, så der kun skal opdateres ét sted.

Vi anbefaler et mobilwebsite til de løsninger, hvor man ikke ønsker at vise det fulde indhold fra websitet på mobilwebsitet. Eller hvis man har mulighed for at skabe en unik funktionalitet på mobilwebsitet – fx. adgang til nærmeste forhandler, værksted eller lignende.

Responsivt design er, hos os, kendetegnet ved:
» Her er website og mobilwebsite én og samme løsning, der blot tilpasser sig grafisk og opbygningsmæssigt afhængig af størrelsen på den skærm, som brugeren sidder med.
» Som udgangspunkt er indholdet ens for brugeren uanset om man sidder med computer eller mobil.

Vi anbefaler et responsivt design til de løsninger, som ikke har et omfattende indhold. Denne løsning er også klart den mindst vedligeholdelseskrævende.
 

BOOK MØDE

   

KONTAKT OS

MOBIL APP

Den helt store forskel mellem et mobilwebsite og en mobil app er, at app’en skal hentes fysisk ned på mobiltelefonen, og altså ikke kan findes ved søgning på Google eller via browseren. Bliv klogere på, hvornår en mobil app er en go’ ide.

Læs mere »
 

Markedet for applikationer til mobiltelefoner bugner, hvilket gør det svært at slå igennem med en app, hvis den ikke er gennemtænkt fra starten. Vi hjælper jer med at træffe en kvalificeret beslutning om, hvorvidt en app er en mulighed for jeres virksomhed.

Overvej følgende inden I træffer en beslutning om en mobil app:
» Har I informationer, som brugerne kontinuerligt har brug for at tilgå?
» Har I online værktøjer, som kunne gøres tilgængelige via en app?
» Gør det nemt for B2B kunder at bestille online

Lad os rådgive jer om den mest optimale mobilløsning - book et uforpligtende møde med en specialist og få overblik over mulighederne.

BOOK MØDE

HVAD KOSTER EN MOBIL LØSNING?

Det er vanskeligt at give faste priser på en mobil løsning, da den i høj grad afhænger af type, indhold og funktionalitet. Et simpelt mobil website starter ved ca. 10.000, mens en app typisk starter ved 20-25.000. Men spørg os for at være sikker. Få overblik over økonomien.

BOOK MØDE