Webbureau med kant og holdning
DIGITAL STRATEGI   VÆRKTØJER   KUNDER   OM WEBBUREAUET   KONTAKT

Handlen er flyttet online.
 Flytter I med?

Vi kan hjælpe jer med at bygge en e-commerce løsning, der flytter varer 24/7, forbedrer jeres kundeservice og øger kundernes mulighed for selvbetjening. Vælg et forretningsorienteret webbureau.

 

Tendensen er klar.

Hvert år sætter online handlen nye rekorder. Væksten kommer ikke kun fra de rene internetforretninger, men også fra fysiske forretninger, der forstår at udnytte de nye muligheder og skabe synergier til deres fysiske forretninger i stedet for konflikter.

At få succes med e-commerce kræver en mandfolkeindsats. Det ligger vi ikke skjul på, når vi rådgiver vores kunder. Vi har set velmente projekter drukne i de mange arbejdsopgaver, der følger med, når man vil handle online med sine kunder. Derfor har I brug for os, hvis I vil have ærlig og reel feedback og rådgivning på jeres projekt fra starten.

KOM GODT I GANG MED E-COMMERCE
Bliv klogere på nogle af de mange aspekter ved at starte et e-commerce projekt herunder.

OGSÅ VIRKSOMHEDER HANDLER ONLINE

Der er store gevinster at hente for de virksomheder, som formår at betjene deres B2B kunder online. Vi kan hjælpe jer med at identificere de muligheder, der også optimerer jeres interne processer og forbedrer kundeservicen.

Læs mere »
 

Mulighederne for optimering af B2B indsatsen omfatter blandt andet:
» Afspejling af pris- og rabataftaler

Vores tekniske platform kan afspejle alle økonomisystemets komplekse pris- og rabatstrukturer. Det skaber realistiske forudsætninger for at handle B2B.


» Digitale selvbetjeningsmuligheder

Ved at give B2B kunderne mulighed for at betjene sig selv, skaber I øget kundetilfredshed og optimerer samtidig de interne ressourcer.


» Optimere interne arbejdsgange

Ved at kigge på de interne arbejdsgange, der hænger sammen med B2B e-commerce er der ofte betydelige besparelser at hente. 


» Online værktøjer

Vi er specialister i udvikling af forskellige former for online værktøjer – fra beregningsværktøjer til mere komplekse ordrehåndteringssystemer.

Lad os sammen kigge på jeres digitale muligheder på B2B markedet. Book et uforpligtende inspirationsmøde med os og hør mere.

BOOK MØDE

FULD ERP-INTEGRATION

Vores tekniske platform rummer mulighed for fuld integration mellem e-commerce løsningen og jeres økonomisystem. Vi kan håndtere både simpel integration med udveksling af kommaseparerede filer og mere avanceret integration, hvor udvekslingen foregår via SQL på særskilt integrationsserver.

Læs mere om fordelene »
 

Fordelene ved integration mellem e-commerce og økonomisystemet er mange:
» Mere effektiv vedligeholdelse, når tingene kun skal indtastes ét sted
» Større aktualitet i informationerne
» Øgede muligheder for selvbetjening (kontoudtog, fakturaarkiv, betaling)
» Optimere arbejdsgange for at undgå manuel håndtering

Selve integrationen foregår i tæt samarbejde med jeres ERP leverandør, så vi sikrer en løsning, der passer bedst til netop jeres system og ønsker.

FLEKSIBEL SOFTWARE

Når det gælder valg af teknisk platform, så handler det om at vælge en fleksibel løsning, som webshoppen kan vokse i. Vores system er nok for meget for den lille gårdbutik, men passer perfekt til de lidt større løsninger. 

Læs mere om systemet »
 

Konkret giver vores tekniske platform, som er fuldt integreret i vores CMS, mulighed for:
» Visning af relaterede varer, der øger mersalget
» Sprogversionering – online handel kender ingen grænser
» Valutastyring – lader brugerne se priser i en valuta, som de kender
» Varianter giver mulighed for at samle flere varenumre i ét
» Produktgenerator, hvor brugerne bygger deres egne produkter
» Fuld integration med Google Analytics

Hertil kommer mulighed for at håndtere forskellige former for specialudvikling og særlige tilpasningsønsker til shoppen. Vi har mange års erfaring med at tilpasse vores fleksible software til specifikke ønsker – vi kan også imødekommer jeres.
 

BOOK MØDE

   

KONTAKT OS

SØGEOPTIMERING FRA FØRSTE FÆRD

For langt de fleste webshopløsninger vil en grundlæggende søgeoptimering være helt afgørende for at tiltrække brugere til shoppen. Derfor arbejder vi med alle elementer af søgeoptimering fra starten, når vi udvikler jeres webshop.

HVAD KOSTER EN E-COMMERCE LØSNING?

Det kommer naturligvis an på kompleksitet, omfang og ambitionsniveau, men vores løsninger starter typisk ved 40-50.000. Vi giver jer fuldt overblik over økonomien tidligt i projektet og inden I siger ja til opgaven. Og vi har endnu aldrig overskredet et budget. Få overblik over økonomien - book et møde med os.

BOOK MØDE