Webbureau med kant og holdning
DIGITAL STRATEGI   VÆRKTØJER   KUNDER   OM WEBBUREAUET   KONTAKT

Online applikationer. Når standarder ikke er gode nok.

Siden 1999 har vi udviklet specialtilpassede online applikationer, når standardløsningen enten ikke findes eller er for dyr. Vi er godt klædt på til at udvikle brugervenlige, effektive og værdifulde online applikationer.

 

Hvad er en online applikation?

En online applikation er et online system, værktøj eller program, som løser en bestemt opgave for jer eller for jeres kunder. Online applikationen kan være en integreret del af jeres website, have sit eget liv eller måske blive publiceret som en app til smartphone eller tablet.

HAR I BRUG FOR EN ONLINE APPLIKATION?
Den gode ide eller et konkret behov er helt afgørende for, om I kan få glæde af en online applikation. Vi er rigtigt gode til at spotte muligheder - både internt i virksomhed og eksternt i forhold til jeres kunder eller forhandlere. Herunder kan du læse mere om, hvilke konkrete online applikationer vi har udviklet.

Sidder du med et konkret behov eller vil du have os til at undersøge, om der gemmer sig en god ide til en online applikation hos jer, så book et uforpligtende møde.

BOOK MØDE

ONLINE TILMELDINGSSYSTEM

Hvert år deltager mere end 6.000 mennesker i Hærvejsmarchen i Viborg, som er nordeuropas største march. Vi har udviklet et unikt tilmeldingssystem, der præcist er tilpasset de behov som organisationen bag Hærvejsmarchen har for at kunne håndtere de mange tilmeldinger til selve marchen, men også logistikken omkring indkvartering, forplejning, bestilling af merchandise mv.

Læs mere »
 

i-error

 

BOOK MØDE

   

KONTAKT OS

VISUALISERINGSSYSTEM

Med vores online visualiseringsystem VIZmaker har vi skabt et unikt værktøj til at arbejde med visualiseringer med udgangspunkt i brugernes egne billeder. Systemet er udviklet til at kunne håndtere vinduer, tage og facader - både som webapplikation, men også som iPad app. Og flere områder er på vej ...

Læs mere »
 

i-error

 

BOOK MØDE

   

KONTAKT OS

NØGLEBESTILLING

Når man sælger mange cykellåse, så er der også mange nøgler, der kan blive væk for ejerne af cyklerne. Derfor har vi udviklet et system, som håndterer over 20.000 årlige nøglebestillinger til mange forskellige låsetyper. Systemet er fuldt integreret med den maskine, som skærer nøglerne, og sørger desuden for at udskrive følgesedler, hæve penge for bestillingen og give kunderne besked om, at nøglerne er på vej.

Læs mere »
 

i-error

 

BOOK MØDE

   

KONTAKT OS

BOOKING AF TELTPLADSER

Et løb over 24 timer. 250 forskellige teltpladser. Over 200 hold. Det er nogle af ingredienserne i en spændende opgave, hvor vi har udviklet et system til håndtering af både løbstilmelding og booking af teltpladser baseret på intelligent brug af Google Maps.

ONLINE SKABSBOOKING

En af vores kunder har opstillet et stort antal garderobeskabe på skoler over hele landet, og vi har udviklet et tilhørende system, hvor eleverne kan booke og betale for et skoleskab. Systemet viser ledige skabe, sørger for tildeling af pinkoder til skabene og tilbyder at forlænge deres leje af skabet ved udløbet af lejeperioden.

KUNDESTYRINGSSYSTEM, CRM

At holde styr på kunderne er en udfordring for alle virksomheder, og der ligger mange penge at hente ved at være up-to-date på kontakten til kunderne. Således også for en landsdækkende kæde af rustbehandlere, som har brug for dels at holde styr på, hvornår den enkelte kunde har fået rustbehandlet sin bil og dels at kunne administrere deres omfattende garantiprogram, foretage genindkaldelser pr. brev og e-mail og meget mere.